Cam Tavanlar oyuncuları kim? Cam Tavanlar konusu nedir?

Cam Tavanlar dizisi ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Show TV'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrol oynadığı dizi Cam Tavanlar için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Diziyi izlemek isteyenler dizi ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Cam Tavanlar konusu nedir? Cam Tavanlar oyuncuları kim? İşte merak edilen detaylar...

Cam Tavanlar konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı, Fehmi Öztürk'ün yönettiği 'Cam Tavanlar'da başrolleri Bensu Soral ile Kubilay Aka paylaşıyor. İlk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek diziyi izlemek isteyenler dizi ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Cam Tavanlar konusu nedir? Cam Tavanlar oyuncuları kimler?

Cam Tavanlar 1. bölüm izle tek parça, kesintisiz! Cam Tavanlar ilk bölümde neler olacak?

CAM TAVANLAR KONUSU NE?

İlk kez 1978'de Marilyn Loden tarafından bir konferansta özellikle kadınların iş yerlerinde maruz kaldıkları ayrımcılık sebebiyle, iş yerinde yükselmelerinin engellenmesini anlatmak için kullanılan bir benzetme olan 'Cam Tavanlar' tabiri o günden bu güne kadar küresel çapta kullanılıyor.

'Cam Tavanlar' benzetmesi bugünden itibaren her çarşamba günü saat 20'de SHOW TV'de Ojo Pictures imzasıyla yayınlanacak olan aynı adlı diziye ilham oldu.

İdealist bir iş kadını olan Leyla'nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı Cam Tavanlar'da galibin kim olacağı dizinin ana konusu olacak.

CAM TAVANLAR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner yapımcılığındaki 'Cam Tavanlar'ın senaryosu Meriç Acemi'nin kaleminden çıkarak Fehmi Öztürk'ün rejisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.