Cam Tavanlar bitiyor mu? Cam Tavanlar final mi yapacak?

Çarşamba günleri ekrana gelen Cam Tavanlar dizisi için final kararı alındı. Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı ve Haziran ayında ekranlara gelmeye başlayan Cam Tavanlar dizisi erken final yapıyor. Çekimleri tamamlanan dizinin başrol oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral, sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı.

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı Show TV'nin iddialı dizisi Cam Tavanlar, 8. bölümüyle final yapacak. OJO Pictures imzalı, yönetmeliğini Fehmi Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi reytinglerde istediğini yakalamayınca final kararı aldı.

CAM TAVANLAR BİTİYOR MU?

Cam Tavanlar dizisi için final kararı alındı. Haziran ayında yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan, romantik komedi türündeki Cam Tavanlar reytinglerde istenilen sonuçları alamadı.

CAM TAVANLAR FİNAL Mİ YAPACAK?

Cam Tavanlar 8. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin 7. bölümünü 28 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana gelecek. 4 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak 8.bölüm ise final olacak.

CAM TAVANLAR KONUSU NEDİR?

Genç kuşağın dikkat çeken ikilisi Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerinde buluştuğu Ojo Pictures imzalı 'Cam Tavanlar'ın yayın hayatına başlamasına az bir süre kaldı. İdealist bir iş kadını olan Leyla'nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı 'Cam Tavanlar'da galibin kim olacağı gizemini korurken dizinin gözü kara ikilisi aşkın ağlarına düşecek.