Cam Tavanlar 6. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Cam Tavanlar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Cam Tavanlar dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayına giren Cam Tavanlar 6. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Cam Tavanlar 6. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Cam Tavanlar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Cam Tavanlar dizisi yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Cam Tavanlar dizisinin 6. yeni bölüm fragmanında yaşananlar şimdiden izleyiciyi meraklandırdı.

Show TV'de ekrana gelen, Ojo Pictures imzalı sevilen dizi 'Cam Tavanlar'ın geçtiğimiz gün ekrana gelen son bölümünde Cem ve İskender arasında kalan Leyla'nın kimi tercih edeceği merak konusu oldu. Leyla'nın Cem'in aşkıyla tutuştuğu; İskender'in ise Leyla'ya ilan-ı aşk etmeye hazırlandığı bölümün final sahnesinde heyecan doruğa ulaştı.

CAM TAVANLAR 6. BÖLÜM FRAGMAN


CAM TAVANLAR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Cam Tavanlar 6. yeni bölümde; Cem'in, İskender'in arabasına binen Leyla'yı üzgün gözlerle izlediği heyecan dolu tanıtımda, "Bu durum ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecek?" sorusu akıllara geliyor. Cem kendisini bekleyen büyük sürprizden habersiz, Leyla ile aynı festivale gidiyor. Karşısında Suna'yı gören Cem şoke olurken, Leyla'nın şaşkınlığının sebebi ise merakla bekleniyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı, Ojo Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi 'Cam Tavanlar' ismini kadınların toplumsal hayattaki fırsat eşitsizliğine verilen evrensel addan alıyor.

Rekabet, intikam, aşk, azim gibi birçok temanın keyifli bir hikaye eşliğinde izleyiciye aktarılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Başarılı senarist Meriç Acemi'nin kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.