Cam Tavanlar dizisi 6. bölümünde neler oluyor? Cam Tavanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Cam Tavanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Cam Tavanlar 6. yeni bölümü 2. fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Cam Tavanlar dizisi 6. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Cam Tavanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Cam Tavanlar 6. yeni bölümü 2. fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Cam Tavanlar dizisi 6. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı, Ojo Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi 'Cam Tavanlar' 6. yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Show TV'de!

CAM TAVANLAR 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN


CAM TAVANLAR DİZİSİNDE NELER OLDU?

Cam Tavanlar 5. Bölümünde Aşkın dansı başlıyor! Aşka davet eden bir müzik, alev alev yanan Leyla ve Cem, birlikte kotarmaları gereken bir gala... İkili, tüm bu koşuşturmanın arasında nihayet yollarını buluyor ve ilk kez hatalarıyla yüzleşiyor. İkisi de aynı yerde, aşkın tarafında şimdi...