Cam Tavanlar 5. yeni bölüm fragmanı yayında! Cam Tavanlar dizisi 5. bölüm özeti, dizide neler olacak?

Cam Tavanlar 5. yeni bölüm fragmanı Show Tv izleyicisiyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Cam Tavanlar dizisi 5. yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Cam Tavanlar 5. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Cam Tavanlar dizisi 5. bölüm fragmanı yayına girdi. Ekranların sevilen dizisi Cam Tavanlar'daki modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Cam Tavanlar dizisi 5. bölüm fragmanı ile izleyiciye yeni bölüme dair ipuçları verdi.

CAM TAVANLAR 5. BÖLÜM FRAGMAN


Cam Tavanlar dizisinde, Cem ile beraber buzhanede kapalı kalan Leyla fenalaşmaya başlarken içini dökmeye başlıyor. Duydukları karşısında gözyaşı döken Cem de kendi hikayesini anlatıyor. Duygusal anlar yaşanırken sevdiği kadının fenalaştığını gören Cem, kapıyı kırıp Leyla'yı kurtarıyor.

Leyla, nihayet Cem'e olan aşkını kabul ediyor. Leyla ve Cem aşkı gitgide yükselirken ikili, yan yana olacakları bir iş birliğine giriyor. Üstelik kendilerini büyük bir sürprizin beklediğinden henüz habersizler