Cam Tavanlar 4. bölüm izle tek parça! Show Tv Cam Tavanlar son bölüm kesintisiz izle!

Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Cam Tavanlar dün akşam 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı, Fehmi Öztürk'ün yönettiği dizinin yapımcılığını ise Ojo Pictures üstleniyor. Bensu Soral ile Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı dizide heyecan dolu dakikalar yaşanıyor..

Show Tv'nin yeni ve ilgiyle izlenen dizisi Cam Tavanlar dün akşam 4. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerini Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde; Leyla ve Cem aynı tarafa geçiyorlar. Çözülme başlıyor ve yelkenler iniyor. Aşk havalanıyor... Leyla, nihayet Cem'e olan aşkını kabul ediyor...

CAM TAVANLAR 4. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!


CAM TAVANLAR'IN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

İyi ihtimallerin kapısı aralanıyor, aşk dolu bir bölüm geliyor!

Bu bölüm Leyla ve Cem aynı taraftalar... Çözülme başladı, yelkenler indi. Aşk havalanıyor... Leyla, nihayet Cem'e olan aşkını kabul ediyor.

Leyla ve Cem aşkı gitgide yükselirken ikili, yan yana olacakları bir iş birliğine giriyor. Üstelik kendilerini büyük bir sürprizin beklediğinden henüz habersizler...

CAM TAVANLAR KONUSU NEDİR?

İdealist bir iş kadını olan Leyla'nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı 'Cam Tavanlar'da galibin kim olacağı gizemini korurken dizinin gözü kara ikilisi aşkın ağlarına düşecek.

CAM TAVANLAR OYUNCU KADROSU

Bensu Soral

Kubilay Aka

Hatice Aslan

Ahmet Melih Yılmaz

Beril Kayar

Ayten Soykök

Mehmet Bilge Aslan

Şifanur Gül

Alper Kut

Aziz Caner İnan

Gizem Erdem

İsmail Karagöz

Şehnaz Bölen Taftalı

Cevdet Arıcılar