Cam Tavanlar 3. bölüm izle tek parça! Show Tv Cam Tavanlar son bölüm kesintisiz izle!

Çarşamba akşamları Show Tv'de ekrana gelen Cam Tavanlar dizisinin dün akşam 3. yeni bölümü yayınlandı. Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı, Fehmi Öztürk'ün yönettiği dizinin yapımcılığını ise Ojo Pictures üstleniyor. Bensu Soral ile Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı dizide heyecan dolu dakikalar yaşanıyor...

Show Tv'nin yeni dizisi Cam Tavanlar dün akşam 3. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı dizide heyecan dolu dakikalar seyircisini ekrana kilitliyor. Dizinin yeni bölümünde; Cem'in ortada net bir aşk teklifi var. Hem de en sıcağından... Leyla ne cevap verecek derken hayat onlara ters bir top atıyor...

CAM TAVANLAR 3. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!


CAM TAVANLAR 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cem'in ortada net bir aşk teklifi var. Hem de en sıcağından... Leyla ne cevap verecek derken hayat onlara ters bir top atıyor: Leyla, iş tarafında Cem'in danışmanı ve karar vericisi oluyor.

Bu arada Süreyya, Şinasi, Aylin Şef ve İskender hayatlarına gümbür gümbür bir giriş yapıyorlar. Haldun ise kılıcını çekiyor. Leyla ve Cem ilişkisini tam orta yerinden yarmak üzere... Aşk bütün bu engelleri aşabilecek mi? Kim bu aşkın yanında, kim düşman?

CAM TAVANLAR KONUSU NEDİR?

İdealist bir iş kadını olan Leyla'nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı 'Cam Tavanlar'da galibin kim olacağı gizemini korurken dizinin gözü kara ikilisi aşkın ağlarına düşecek.

CAM TAVANLAR OYUNCU KADROSU

Bensu Soral

Kubilay Aka

Hatice Aslan

Ahmet Melih Yılmaz

Beril Kayar

Ayten Soykök

Mehmet Bilge Aslan

Şifanur Gül

Alper Kut

Aziz Caner İnan

Gizem Erdem

İsmail Karagöz

Şehnaz Bölen Taftalı

Cevdet Arıcılar

Sen Çal Kapımı 42. bölüm izle tek parça! Fox Tv Sen Çal Kapımı son bölüm kesintisiz izle!