Çakallarla Dans 6 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 6'nın vizyon tarihi belli oldu!

Çakallarla Dans serisinin 6. devam halkası olan filmin vizyon tarihi belli oldu. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın'ın yer aldığı film için heyecanı bekleyiş devam ediyor. İşte Çakallarla Dans 6 hakkında tüm detaylar...

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu komedi serilerinden biri olan ve 2010 yılındaki ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden Çakallarla Dans serisinin 6. serisi heyecanla bekleniyor. Peki, Çakallarla Dans 6 ne zaman vizyona girecek? İşte tüm merak edilenler...

Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Murat Şeker'in yaptığı Çakallarla Dans 6 filminin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilmişti.

Senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'ye ait olan filmin efsane kadrosunda; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi isimler yer alıyor.

ÇAKALLARLA DANS 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Sinema sezonunun en iddialı yerli filmlerinden biri olmaya aday olan Çakallarla Dans 6 filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek.