Büyük Oyun oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Büyük Oyun filmi konusu!

Büyük Oyun filmi aksiyon macera türünde ekranlara gelecek. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Jalmari Helander bulunuyor. Büyük Oyun birçok ödül kategorisine aday olmuştur. Vatandaşları merak ettiği Büyük Oyun filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Büyük Oyun filmi konusu ve oyuncu kadrosu yoğun ilgi görüyor. Bu akşam saat saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Televizyon ekranlarında filmi gören izleyiciler, Büyük Oyun filmi konusu nedir? Büyük Oyun oyuncu kadrosunda kimler var? sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jalmari Helander oturuyor. 2014 yapımı aksiyon macera türünde yayınlanacak film hakkında detaylar haberimizde.

BÜYÜK OYUN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bu akşam Star Tv ekranlarından izleyici ile buluşacak filmde Amerikan Başkanı'nın uçağı Air Force One, teröristler tarafından vurulur, ancak başkan William Moore (Samuel L. Jackson) uçaktan bir kapsülün içinde sağ olarak kurtulur. Ancak bulunduğu yer ıpıssız bir ormanın ortasıdır ve yakınlarda onu kurtarabilecek hiçbir insan bulunması mümkün görünmemektedir. Ancak 13 yaşındaki Oskari (Onni Tommila) o bölgede avlanmaktadır. Teröristler halen başkanın peşindedir ve başkanın hayatta kalabilmesi için yeni ortağıyla maceralı bir yolculuk yaşaması gerekmektedir.

BÜYÜK OYUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Film oyuncu kadrosunda bir çok oyuncu yer alıyor. İşte oyuncular;

Samuel L. Jackson – US President William Alan Moore

Onni Tommila – Oskari

Ray Stevenson – Morris

Victor Garber – Vice President

Mehmet Kurtulus – Hazar