Büyük Hazine Sırlar Kitabı oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Büyük Hazine Sırlar Kitabı filmi konusu!

Başrollerini Nicolas Cage ve Diane Kruger'in üstlendiği Büyük Hazine Sırlar Kitabı filmi Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Gizemli konusuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran filmin yönetmen koltuğunda Jon Turteltaub oturuyor. Peki, Büyük Hazine Sırlar Kitabı filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Büyük Hazine Sırlar Kitabı filmi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekmeyi başardı. Başrollerinde ünlü oyuncu Nicolas Cage’in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Diane Kruger, Jon Voight, Ed Harris ve Bruce Greenwood gibi isimler yer alıyor. 2008 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Jon Turteltaub üstleniyor. İşte Büyük Hazine Sırlar Kitabı filmi konusu ve oyuncuları...

BÜYÜK HAZİNE SIRLAR KİTABI FİLMİ KONUSU NE?

Ben Gates’in John Wilkes hakkında yeni bir bilgi sunumu esnasında Booths’un günlüğünden on sekiz sayfa eksiktir. Çok geçmeden Mitch Wilkinson adında biri kalkar ve söz konusu günlükten eksik olan bir sayfayı okumaya başlar. O sayfada Ben’in büyük babası Thomas Gates’ten söz edilmektedir ve kendisi Abraham Lincoln olayında suikastçiler destekçilerindendir. Film, Abraham Lincoln olayının ardındakileri çözmek istemektedir.

BÜYÜK HAZİNE SIRLAR KİTABI OYUNCULARI

Nicolas Cage Rolü : Benjamin Gates

Diane Kruger Rolü : Dr. Abigail Chase

Jon Voight Rolü : Patrick Henry Gates

Ed Harris Rolü : Jeb Wilkinson

Bruce Greenwood Rolü : US President

Helen Mirren Rolü : Emily Appleton

Harvey Keitel Rolü : Agent Sadusky

Justin Bartha Rolü : Riley Poole