Bunu kimse beklemiyordu! Akıncı dizisinde büyük değişiklik

ATV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin rol aldığı Akın dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Akıncı dizisinin yönetmeni Veli Çelik ile yollarını ayırarak Levent Türkan ve Gökhan Erkut ile anlaşma sağladı. Dizini senaristi de değişti ve Altuğ Küçük ile anlaşma sağlandı. Akıncı'da yapılan köklü değişikliklerin ardından birçok oyuncu diziye veda edecek ve yeni isimler dahil olacak.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı Akıncı dizisi ATV ekranlarına yeni bir soluk kazandırdı. Farklı hikayesi ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Akıncı dizisinde sil baştan değişiklik yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NTC Medya'nın ATV için çektiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin oynadığı Akıncı dizisinde 13. bölümden itibaren büyük bir değişim yaşanacak. Dizinin yönetmeni Veli Çelik'in yerine Levent Türkkan ve Gökhan Erkut görev yapacak.

Akıncı'nın yeni senaristi ise Altuğ Küçük oldu. Bununla beraber hikâye de yön değiştirecek. Birçok oyuncu diziden ayrılırken kadroya yeni isimler eklenecek.