Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. yeni bölüm bu akşam ATV'de

ATV’nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Aslı’nın intiharı şok etkisi yarattı. Ali onu hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geldi. İşte, Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

Başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun'un olduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 22 Mart’ta yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölüm şok eden sahnelerle izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde, Aslı’nın intiharı şok etkisi yarattı. Ali onu hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geldi. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümü 29 Mart Çarşamba akşamı ATV'de yayınlanacak.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 13. BÖLÜM FRAGMANI

?

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM ÖZETİ

Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır. Aslı hastanede gözünü açtığında Ali'nin, Derin'i bırakıp kendisine koştuğunu öğrenir ve umutlanır. Tekin ise kızını Ali'ye emanet ederek büyük bir hata yaptığını düşünür ve yeniden Derin'i, Ali'den uzaklaştırmaya karar verir.

Polis, Seyit'i yakalar, o konuştuğu takdirde başta Tekin olmak üzere birçok kişinin başı derde girecektir. Seyit, hapiste can güvenliği için tedbirini çoktan almıştır. Şahin, Ali ve Derin'in de cesaretlendirmesiyle Nesrin'e karşı büyük bir adım atmaya karar verir. Ancak sonuç umduğu gibi olmayacaktır. Bora'nın şüpheli davranışları Rauf'un dikkatinden kaçmaz. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden olur.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM İZLE - ATV