Bu sefer Şahika değil! Yasak Elma'da ölen karakter diziye veda edecek

Bu sezonun absürt komedi tarzında çekilen en iyi dizisi Yasak Elma, farklı olaylar ile adını gündemde tutmayı başarıyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın yer aldığı yapımda, Mahmut karakterini canlandıran Mert Altınışık'ın veda edeceği duyuruldu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosuna Sol Yanım'ın genç oyuncusu Emre Dinler katılacak.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz Pazartesi yine entrikalarla dolu bir bölüm ile ekranlara gelmişti. Yasak Elma, iki gelişmeyle birden hayranlarının karşısına çıktı. Sol Yanım'ın genç oyuncusu Emre Dinler'in kadroya katılacağı, Mert Altınışık'ın ise diziye ölerek veda edeceği öğrenildi.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın yer aldığı dizide, Mert Altınışık Yasak Elma'ya edecek. Senaryo gereği diziden ölerek ayrılacak olan Altınışık, dizide Hasan Ali'nin koruması Mahmut karakterine hayat veriyordu.

Ayrılık haberinin ardından dizide sevindiren bir gelişme de yaşandı. Sol Yanım'ın genç oyuncusu Emre Dinler, Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu. Dinler, yeni dizisinde Hasan Ali Kuyucu'nun Adana'dan yakın bir arkadaşının belalı oğlu Ömer karakteri ile ekranlara dönecek.