46 yıl önce efsaneleşen Yeşilçam filmi geri dönüyor! Bu dizi çok konuşulur!

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında olan Devlerin Aşkı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Son gelişmelere göre, Devlerin Aşkı filminin dizi olacağı bilgisi aktarıldı. Pek çok dizi projesi televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran Gold Film, Devlerin Aşkı'nın haklarını satın aldı. Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Savaş Başar gibi usta oyuncuların yer aldığı filmin dizi versiyonunda hangi isimlerin yer alacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

1976 yılında yayınlanan Kadir İnanır, Türkan Şoray gibi usta isimlerin yer aldığı Yeşilçam filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor. Bu haber filmi seven izleyicileri heyecanlandırdı. Gelen son bilgilere göre, Gold Film'in Devlerin Aşkı filminin senarist Bülent Oran'ın varislerinden senaryo haklarını aldığı öğrenildi. Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği dizide hangi oyuncuların yer aldığı ise henüz belli olmadı. Dizinin cast çalışmalarının yakında başlaması bekleniyor.

EFSANE FİLM, DİZİ OLUYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kadir İnanır ve Türkan Şoray gibi usta isimlerin yer aldığı Yeşilçam filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor.

YAYIN HAKLARI ALINDI

Gelen son bilgilere göre, Gold Film'in Devlerin Aşkı filminin senarist Bülent Oran'ın varislerinden senaryo haklarını aldığı öğrenildi.

CAST ÇALIŞMALARI YAKINDA BAŞLAYACAK

Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği dizide hangi oyuncuların yer aldığı ise henüz belli olmadı. Dizinin cast çalışmalarının yakında başlaması bekleniyor.

1976 YILINDA GÖSTERİME GİRMİŞTİ

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmidir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aşk hikâyesi anlatılmaktadır.

Hakim dizisi için flaş iddia! Sevenleri üzüntüden kahrolacak! Bir türlü olmadı veda ediyor

İki isim aynı anda veda etti! Kuruluş Osman'da büyük gürültü koparacak ayrılık!