Bu da yaşanmadı demeyiz! Barbaroslar'da üçlü veda şoku! Pelin Akil, Cemre Gümeli derken şimdi de...

Bu hafta 30. bölümüyle ekranlarda yerini alacak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde sezon sonu için geri sayım devam ediyor. Son zamanlarda kulislerde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda peş peşe ayrılıkların yaşanacağının dillendirilmesi moralleri bozdu. Geçtiğimiz günlerde Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye veda edeceğinin ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı. Öte yandan sezon sonu Engin Altan Düzyatan da projeye veda eden isimlerden olacak.

Bu da yaşanmadı demeyiz! Barbaroslar'da üçlü veda şoku! TRT1'in fenomen dizisi Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan'ın projeye veda edeceğinin konuşulması seyircileri şaşırttı. Perşembe akşamları ekranlara gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda peş peşe üç ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. Cemre Gümeli, Engin Altan Düzyatan ve Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na veda eden isimlerden olacak.

ÜÇ VEDA YAŞANACAK

Dizinin bu hafta yayınlanacak 30. bölümünde Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli diziye veda edecek.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DA VEDA EDİYOR

Diziye bir başrol oyuncusunun daha veda edeceği konuşuluyor. Oruç Reis'i canlandıran Engin Altan Düzyatan sezon sonu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan ayrılan diğer isim olacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Esir alınan Hüma, Esma, Isabel ve Meryem'i kurtarmak için gizlice Cicel'e sızan Hızır, Piri ve İlyas, Don Diego'nun baskınıyla yakalanmışlardı. Don Diego'nun bu baskınını bozan ise Selim Tumi'nin Don Diego'ya göndermek üzere yola çıkardığı Müslüman köleleri kurtarıp onların kafeslerine saklanarak Cicel'e girmeyi başaran Oruç, Murad ve leventler olmuştu.

Aralarında başlayan saldırıda Hüma, Isabel, Meryem ve Esma kurtulabilecek midir? Pedro, aşık olduğu Meryem'i elinden kaçırmamak için ne yapacaktır? Meryem'i kurtarmak için öne atılan kişi kim olacaktır? Oruç ve Hızır nasıl bir kayıp yaşayacaktır? Kölelerinin Oruç tarafından kaçırıldığını duyan Selim Tumi intikamını nasıl alacaktır? Oruç ve Hızır'ın Don Diego'ya ödeteceği bedel ne olacaktır?

Büyük sükse yaratacak adım atıldı! Yeşilçam'ın efsane filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor

Teklif götürüldü eski adresine geri dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı için sürpriz hamle!