7 Ekim 2022 Mevlid Kandili TV programları listesi! Bu akşam televizyonda hangi kandil programları var?

Bugün 7 Ekim 2022 Mevlid Kandili. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü olan bu özel gecede dualar edilecek, namazlar kılınacak ve tesbihler çekilecek. Bu akşam televizyonda kandil özel programlarını izlemek isteyenler hangi kanalda hangi programın olduğunu araştırmaya başladılar. Peki, bu akşam hangi kandil programları var? İşte 7 Ekim 2022 Mevlid Kandili TV programları listesi!

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Bu akşam tüm müslüman alemi namazlar kılacak, dualar edecek. Bu özel ve anlamlı gecede kandil özel programlarını izlemek isteyenler bu akşam televizyonda hangi kandil programları var? sorusuna yanıt arıyorlar. İşte 7 Ekim 2022 Mevlid Kandili TV programları listesi...

Cuma ve Mevlid Kandili ikisi bir arada resimli, en güzel, en anlamlı mesajlar burada! Mevlid Kandili ve cuma mesajı dualı ve hadisli birlikte!

7 EKİM 2022 MEVLİD KANDİLİ TV PROGRAMLARI LİSTESİ!

Bu akşam saat 20:00'da Atv'de Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel programı ekrana gelecek.

Kanal D'de saat 20:00'da Mevlid Gecesi Özel programı canlı olarak yayınlanacak.

Fox Tv'de saat 01:30'da Fatih Savaş ile Mevlid Kandili özel programı ekrana gelecek.

Kanal 7'de 19:15'te Necmettin Nursaçan ile Mevlid Kandili Özel programı yayınlanacak.

MEVLİD KANDİLİ NEDİR?

Mevlid, sözlükte "doğum yeri ve zamanı" anlamına gelir. Mevsim kelimesi de Arap ülkelerinde hem mevlidi hem diğer bayram kutlamalarını ifade eden geniş bir mâna taşır. Mevlit Kandili, iki cihan güneşi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümüdür.