Bu akşam gerçek ortaya çıkacak… Hande Soral'ın büyük sırrı Bir Zamanlar Çukurova'da çözülüyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecanlı bir bölüm ile geliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit karakterinin büyük sırrı ortaya çıkacak. Ümit'in açığa çıkan sırrı tüm hikayeyi değiştirecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hız kesmeden aksiyona ve heyecana devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu diziden ayrılmıştı. Aksiyonun tam gaz devam ettiği dizide sırlar da bir bir ortaya çıkıyor. Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit karakterinin 86. bölüm 2. fragmanında söylediği söz gerçekleri ortaya çıkardı. Sevda ile Adnan'ın fotoğrafına bakan Ümit, "Sana benzedim" diyerek çerçeveyi yere fırlattı.

Dizi hayranları bu sahneyi görür görmez hemen tahminlerini yaptı. Dizinin başından beri sırlarla dolu olan Ümit'in annesi Sevda. Hatırlanacağı üzere önceki bölümde de Sevda, Ümit'tin Demir Yaman'ı bırakmasını istemişti.

Hande Soral da diziye başlarken yaptığı değerlendirmede Ümit'in Çukurova'ya olaylara yabancı birisi olmadığını ve bir sırla hikayeye geldiğini anlatmıştı. Karakterin farklı sırları da var mı bilinmez ama büyük bir sırrı bu akşam ortaya çıkmış olacak.