Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölüm izle tek parça! Bozkır Aslanı Celaleddin 4. son bölüm full izle!

Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölümü bu akşam Atv'de seyirci karşısına çıkıyor. Cuma akşamlarının sevilen yapımları arasında yerini alan dizi izleyenlerden tam not alıyor. Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölümde; Şehzade Celaleddin, savaşı başlamadan bitirmek için son bir hamle yapar ve kardeşi Uzlag Şah'a meseleyi teke tek dövüşle halletmeyi teklif eder....

Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölümü izlemek isteyenler aramalarında konuya yer verdi. Ekranların macera dolu yeni dizisinde heyecanlı anlar yaşanmaya devem ediyor. Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölümde bu hafta; Moğollar ve Haşhaşilerin birlikte kurdukları tuzak işe yaramış, Türkan Hatun ve Sultan Alaeddin'in orduları karşı karşıya geliyor. Bozkır Aslanı Celaleddin 4. bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

BOZKIR ASLANI CELALEDDİN 4. BÖLÜM FULL İZLE!


BOZKIR ASLANI CELALEDDİN 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Moğollar ve Haşhaşilerin birlikte kurdukları tuzak işe yaramış, Türkan Hatun ve Sultan Alaeddin'in orduları karşı karşıya gelmiştir. Şehzade Celaleddin, savaşı başlamadan bitirmek için son bir hamle yapar ve kardeşi Uzlag Şah'a meseleyi teke tek dövüşle halletmeyi teklif eder.

Celaleddin, krizi aşabilmek için kurduğu stratejiyi uygularken sürpriz bir sonuçla karşılaşır.

Harzemşahlar'ın içine düştüğü durumu yakından takip eden Cengiz Han ise yeni bir müttefik edinmek için harekete geçer ve Behram üzerinden Uzlag Şah'a teklif götürür.

Türkan Hatun, saraydaki hain olduğunu düşündüğü Kutlu Bike'yi ortadan kaldırmak için ölümcül bir tuzak kurar.

Başkentte yuvalanmış Haşhaşileri ortaya çıkarmak için çalışan Ak Şah ise büyük bir tehlikenin ortasına düşer.