Bozkır Arslanı Celaleddin konusu ne, oyuncuları kimdir? Bozkır Arslanı Celaleddin nerede çekildi?

Atv'de bu akşam yepyeni bir tarihi dizi yayın hayatına merhaba diyecek. Bozkır Arslanı Celaleddin, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Bozkır Arslanı Celaleddin konusu ne, oyuncuları kimdir? Bozkır Arslanı Celaleddin nerede çekildi? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Bozkır Arslanı Celaleddin, Cengiz Han'ın ''Keşke böyle bir oğlum olsaydı'' diyerek saygısını dile getirdiği tek hükümdar olan, cesaretin ete kemiğe büründüğü, onurlu bir savaşçı.. İşte hakkında tüm detaylar...

Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan çok konuşulacak yeni bir tarihi dizi daha geliyor. Bozkır Arslanı Celaleddin bu akşam Atv'de saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Harzemşah, görkemli bir imparatorluk olan Harzemşah Devleti'nin Sultanı Alaeddin Muhammed'in büyük şehzadesi olan Celaleddin'in hikayesi anlatılacak. Bozkır Arslanı Celaleddin konusu ne, oyuncuları kimdir? Bozkır Arslanı Celaleddin nerede çekildi? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN KONUSU NE?

Celaleddin Harzemşah, görkemli bir imparatorluk olan Harzemşah Devleti'nin Sultanı Alaeddin Muhammed'in büyük şehzadesidir. Celaleddin, sultan babasının ve Türkan Hatun diye hitap edilen babaannesinin arasındaki nüfuz mücadelesinin devleti zayıflattığını ve iki başlılık yarattığını görmektedir. Diğer taraftan huzuruna kimliğini gizleyerek girdiği Moğol hükümdarı Cengiz Han'ın ülkesini ele geçirmeyi planladığını anlamıştır.

Bozkır Arslanı Celaleddin tarihte kimdir? Celaleddin Harzemşah'ı canlandıran Emre Kıvılcım kim, kaç yaşında?

Celaleddin'in büyük görevi Cengiz Han'a meydan okuyup, ülkesini korkunç saldırılarına karşı savunmak olacaktır. Cengiz Han'ın otağında karşılaştığı ve bütün tehlikelere rağmen kaçırıp Gürgenç'e getirdiği güzeller güzeli Kutlu Bike de kendini bu mücadelenin ortasında bulacaktır. 'Bozkır Arslanı Celaleddin', nüfuz mücadelesinin, saltanat kavgalarının, düşman saldırılarının kasıp kavurduğu bir ülkeyi tek başına ayakta tutmaya çalışan bir kahramanın, aslanlar içinde bir aslan olan Celaleddin Harzemşah'ın hikayesidir.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN OYUNCULARI KİMDİR?

Emre Kıvılcım: Celâleddin Harzemşah

Yulduz Radjabova: Kutlu Bike

Javakhir Zakirov: Cengiz Han

Kaan Yalçın: Alâeddin Muhammed

Gülenay Kalkan: Türkan Hatun

Sezgin Erdemir: Timur Melik

Ferhat Yılmaz: Şemsettin

Akbarkhodja Rasulov: Uzlagşah

Jamshid Sagatov: Cebe

Akmal Mirzo: Subutay

Ali Khan: Cuci

Rano Şodiyeva: Ayçiçek Hatun

Rayhan Ulesanova: Mihri Cihan Hatun

Feruza Normatova: Şirin

Cemal Hünal: Behram

Tohir Saidov: Nizamülmülk

Yahyo Pulatov: Akşah

Mehmet Pala: Otkır

Hasan Fehmi Gökdeniz:

Saide Rametova:

Yunus Destebaşı: Gökbörü

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi İç Anadolu bölgesindeki bozkır alanlar ve Kapadokya yöresindeki karstik yapılarda çekildi. Aksaray, Nevşehir ve Kayseri arasındaki taşlık ve kayalık bölgelerde çekimleri yapılmakta olan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin Özbekistan'da yapılan çekimleri de merak uyandırdı. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin fragmanında görülen Arslanlı tanıtımı ise Aksaray'da bulunan Mamasın Barajı'nda çekilmiştir.

Bozkır Arslanı Celaleddin 1. bölüm izle tek parça! Bozkır Arslanı Celaleddin ilk bölüm full izle!