Kardeşlerim dizisi final mi yapacak? Bozkır Arslanı Celaleddin, 'Kardeşlerim dizisinin fişini çektirdi' iddiası!

Ekranlarda yeni başlayan Bozkır Arslanı Celaledin ilk bölümü ile dün yayınladı! Kanaldan bir dizisinin de fişini çekti. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi için final yapacağı iddia ediliyor. ATV, Kardeşlerim dizisinde bir ışık görmeyerek yaz döneminde büyük düşüş yaşayacağını düşünerek dizi ile ilgili final kararı verileceği konuşuluyor.

Kardeşlerim dizisi ile ilgili 2. sezon onayı henüz yapılmadı. Hayat hikayesi ile dikkat çeken Kardeşlerim dizisinin kontratı 15. bölümlük olarak imzalanmış ve sözleşme uzatılmamıştı. Bu durum karşısında sosyal medya üzerinden konuşulan Kardeşlerim dizisinin final söylentileri sürekli olarak gündemde yer alıyor. İşte dizi ile ilgili yapılan son açıklamalar...

Bu sezon başlayan ve dram hikayesi ile izleyenleri kısa sürede etkisi altına alan Kardeşlerim aslında reytinglerde fena gitmedi. Ancak dizi hakkında final söylentileri hiç bitmedi. Bu süreçte Kardeşlerim dizisinin kontratı ise henüz uzatılmadı.

"Kardeşlerim ne zaman final yapacak?" sorusuda en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Kardeşlerim dizisinin final tarihi henüz netleşmedi ancak ikinci sezon onayının da henüz alamadığı ve ilerleyen bölümlerde final konuşulduğu öğrenildi.