Bozkır Arslanı Celaleddin 6. bölümde neler olacak? Bozkır Arslanı Celaleddin 6. yeni bölüm fragmanı yayında!

Bozkır Arslanı Celaleddin 6. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Tarihin tozlu sayfalarında kalan, kendine özgün bir dil ve görkemli bir prodüksiyonla anlattıldığı lider dizi Bozkır Arslanı Celaleddin yeni bölüm için nefesler tutuldu. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bozkır Arslanı Celaleddin 6. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi 6. yeni bölüm fragmanı Atv izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde hikayenin tesiri altında kalan dizi severler Cuma akşamlarını iple çekiyor.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 6. BÖLÜM FRAGMAN


BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mihricihan'ın planıyla zehirli bir yılanın hedefine konan Kutlu Bike'ye yapılan saldırı Celaleddin'i çileden çıkarır.

Celaleddin, Türkan Hatun'un tüm itirazlarına rağmen Kutlu Bike ile evlenmekte kararlı olduğunu açıklar. Bu haber Behram tarafından sevinçle karşılanır.

Haşhaşiler, Kutlu Bike vasıtasıyla Celaleddin'i ortadan kaldırmak ve Cengiz Han'ın saldırısı öncesinde ülkeyi iyice zayıflatmak için şeytani bir plan kurar.

Sultan Aleaddin, Moğol tehlikesine karşı ülkesini korumak için yeni bir ittifak ararken, Türkan Hatun saraydaki nüfuzunu artırmak üzere hamleler yapar.