Black Widow konusu nedir? Black Widow ne zaman çıkacak? İşte vizyon tarihi...

Black Widow, vizyondaki filmler arasında yerini aldı. Binlerce kişi filmin yayın tarihi merak ediyor. Başrolünde Scarlett Johansson'un yer aldığı yapım koronavirüs salgınından dolayı ertelenmişti. Peki, Black Widow ne zaman çıkacak? Black Widow konusu nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Black Widow yayın tarihi sinemaseverlerin yakından takip ettiği konulardan oluyor. Dünyada etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi ertelenen yapımın seyirci ile buluşma tarihi belli oldu. Scarlett Johansson'un başrolde yer aldığı film bilim-kurgu, macera ve aksiyon türünde olacak. Black Widow ne zaman çıkacak? Black Widow konusu nedir?

BLACK WİDOW NE ZAMAN ÇIKACAK?

Black Widow 9 Temmuz Cumartesi günü vizyona girecek.

BLACK WİDOW KONUSU NEDİR?

Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü yapım, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikayesini anlatıyor.

Black Widow isimli çizgi romandan uyarlanan ve Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen yirmi dördüncü Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmi. Yönetmenliğini Cate Shortland'ın yaptığı, başrollerini Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, O. T. Fagbenle, Ray Winstone ve Rachel Weisz'ın paylaştığı filmin çekimleri Macaristan, Norveç ve Birleşik Krallık gibi ülkelerde yapıldı.

Bir Black Widow filminin planlanmasına Nisan 2004'te Lionsgate tarafından başlandı ve David Hayter yönetmenlik görevini üstlendi. Proje iptal oldu ve karakterin film hakları Haziran 2006 tarihinde kadar Marvel Stüdyolarına geri döndü. Johansson, Iron Man 2 (2010) ile birkaç MCU filminde rol aldı. Marvel ve Johansson, 2018'de Schaeffer ve Shortland'ın işe alınmasından önce, sonraki yıllarda birkaç kez solo bir filme ilgilendiklerini dile getirdi.