Bir Zamanlar Kıbrıs 6. bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Kıbrıs 6. yeni bölüm fragmanı yayında!

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragman görüntüleri ve detayları haberimizde.

Bir Zamanlar Kıbrıs 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 6. yeni bölüm fragmanı

BİR ZAMANLAR KIBRIS 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


BİR ZAMANLAR KIBRIS 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, Derviş'in yaşadığını üstelik karısı ve kızıyla bir arada olduğunu öğrenir. Onların yanına tehlikeli bir yolculuğa çıkarken karşısında bir engel bulur: Ankaralı. Türk hasta ve doktorları teslim almak üzere Rum tarafına geçen Ankaralı, bu meselede Samson'un onlara bir oyun oynayacağının farkındadır. Gerilim yüklü esir tesliminde Kemal, Ankaralı, İnci, Samson, Sandy, Grivas ve Makaryos aynı binada bir aradadır.

Kemal, karısı ve kızını kurtarmak için bile isteye Samson'un ölüm tuzağına çekilir. Günler sonra İnci ve Müge'yle ilk kez buluşan Kemal, şimdi onları almak için canını vermeye hazırdır. Diğer yanda ise, Makaryos'un Bereli avı sürmektedir.

Makaryos'a destek veren SSCB'nin KGB'yi de oyuna sürmesi ile Bereli için zor zamanlar başlar. Adaya gelmek üzere yola çıkan Ayşe'yi, Mersin'de büyük bir sürpriz beklerken Hamitköy'de kalanlar hiç beklenmedik bir sorunla karşı karşıya kalır: İnci ve Müge'den sonra Mine'yi de kaybetme ihtimali aileyi perişan eder.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI:

Ahmet Kural

Serkan Çayoğlu

Pelin Karahan

Tayanç Ayaydın

Gülper Özdemir

ve Devrim Saltoğlu