Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir, nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam TRT 1'de ikinci bölümü ile yayınlanıyor. Geçen hafta iddialı bir giriş yapan dizi reytinglerde güzel başarı elde etti. Gerçek olaylardan yola çıkılarak hazırlanan dizi Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile gelişen olayları ele alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir, nerede çekiliyor?

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları ve konusu yeniden gündeme geldi. Kıbrıs'ta yaşayan Türk halkının Kanlı Noel olayları olarak bilinen saldıran sonra başından geçen olayları konu alıyor. Her perşembe akşam saat 20:00'de ekrana gelen yapımın oyuncuları da senaryosu kadar çok konuşuluyor. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir, nerede çekiliyor?

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİMLER?

Ahmet Kural

KEMAL

Pelin Karahan

İNCİ

Serkan Çayoğlu

ANKARALI

Gülper Özdemir

AYŞE

Tayanç Ayaydın

SAMSON

Devrim Saltoğlu

RAUF DENKTAŞ

Hasan Küçükçetin

DERVİŞ

Deniz Baytaş

SITKİYE

Miray Akay

PEMBE

Ahmet Somers

SALAHİ

Sümeyra Koç

SANDY

Hakan Güner

DR. FAZIL KÜÇÜK

Nebil Sayın

GRİVAS

BİR ZAMANLAR KIBRIS KONUSU NEDİR?

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.