Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlayacak, yeni oyuncuları kimler? Kıbrıs: Zafere Doğru konusu nedir, hangi kanalda yayınlanacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni yeni sezonda ismi 'Kıbrıs: Zafere Doğru' olarak değiştirildi. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan'ın yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni ismi ile kaldığı yerden devam edecek. Ekranların büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs (Kıbrıs: Zafere Doğru) ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir? Detaylar haberimizde.

Kıbrıs: Zafere Doğru adlı dizi geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Kıbrıs olarak ekrana gelmişti. TRT1 ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan yeni ismiyle Kıbrıs: Zafere Doğru için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Merakla beklenen fragmanlar izleyiciyile buluşurken "Bir Zamanlar Kıbrıs (Kıbrıs: Zafere Doğru) ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Büyük Kıbrıs zaferini konu edinen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezonu için sayılı saatler kaldı. Her bölümü çok büyük bir heyecana sahne olan TRT1'in başarılı projesi yeni sezonda "Kıbrıs: Zafere Doğru" adı ile ekranlarda olacak.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ikinci sezon çekimleri 6 Eylül'de başlamıştı.

Seyircisinin sabırsızlıkla beklediği Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni sezon ilk bölümü 15 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek. Böylece dizinin yayın günü de değişmiş oldu.

KIBRIS SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

İnci, Müge ve Sandy'i Türkiye'ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy'e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar.

Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali'nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar. Rauf ise Ankara'daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır.

Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 senesinde adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar.

Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp mecburi bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle beraber göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir.

Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİMLER?

Ahmet Kural

KEMAL

Pelin Karahan

İNCİ

Serkan Çayoğlu

ANKARALI

Gülper Özdemir

AYŞE

Tayanç Ayaydın

SAMSON

Devrim Saltoğlu

RAUF DENKTAŞ

Hasan Küçükçetin

DERVİŞ

Deniz Baytaş

SITKİYE

Miray Akay

PEMBE

Ahmet Somers

SALAHİ

Sümeyra Koç

SANDY

Hakan Güner

DR. FAZIL KÜÇÜK

Nebil Sayın

GRİVAS