Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi açıklandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs bitti mi?

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon tarihi merak ediliyor. TRT 1'de ekrana gelen yapım tarihi gerçeklerden kurgulanarak izleyici karşısına çıkıyordu. Yeni sezon yeni bölümünü izlemek isteyen izleyenler araştırmalarında Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi açıklandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs bitti mi? sorusunu soruyor. Konuya dair detaylar sizlerle...

Bir Zamanlar Kıbrıs hakkında detaylar merak konusu oldu. Kıbrıs adasındaki çatışmaları ve Kıbrıs Sorunu'nun gelişimini konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi açıklandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs bitti mi? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylar...

BİR ZAMANLAR KIBRIS YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Konuya dair son açıklama geldiği zaman detayları haberimize ekleyeceğiz.

BİR ZAMANLAR KIBRIS SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Zorluklarla geçen ilk sezonun sonu kahramanlarımızın Kıbrıs davası uğruna ödedikleri büyük bedeller ve fedakarlıklarla geliyor. İnci, Müge ve Sandy'i Türkiye'ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy'e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler.

Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar. Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali'nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar.

Rauf ise Ankara'daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır. Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.