Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm dizi tekrarları ne zaman? Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm fragmanı yayında!

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihin tozlu sayfalarında kalan Kıbrıs Savaşı'nın özgün bir dil ve görkemli bir prodüksiyonla anlatıldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 3. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Gerilim dozu yüksek sahnelerin yaşandığı Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölümü ile 22 Nisan Perşembe akşamı TRT1'de ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihin tozlu sayfalarında kalan Kıbrıs Savaşı'nın özgün bir dil ve görkemli bir prodüksiyonla anlatıldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 3. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Gerilim dozu yüksek sahnelerin yaşandığı Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölümü ile 22 Nisan Perşembe akşamı TRT1'de ekrana gelecek. İşte dizinin tekrarlarının yayınlanacağı günler ve fragman görüntüleri...

Perşembe günleri reytingleri altüst eden TRT1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs fırtına gibi esmeye devam ediyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


BİR ZAMANLAR KIBRIS 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızı ve karısının öldürüldüğünü düşünen Kemal'in şimdi tek amacı vardır, durumu iyice ağırlaşan babasını ve gittikçe eksilen göç kafilesini, Ankaralı'nın kurduğu çadır kente sağ salim götürebilmek. Kemal, onları kontrol noktasından geçirebilmek için kendini feda etmeye karar verir. Ama bunun farkına varan biri vardır.

Ankaralı ise Lefkoşa'da biriken yaralıların ve Binbaşı Nihat'ın ailesinin naaşlarının Türkiye'ye sevk edilebilmesi için bir intihar görevine girer; adadaki İngiliz yüksek komiserliğini tek başına basacak, Türkiye'nin yardım uçağının yaralıları alıp kalkması konusunda onlara dair elindeki büyük kozu kullanacaktır. Bu kozun kaynağı Sovyetler Birliği'dir. Ankaralı'yı bu bölüm Sovyetler Birliği'nde görev yaptığı zamanlarda bir Azeri Türkü olarak izleyeceğiz.

İnci ve Müge, esirhaneden ilk kez dışarı çıkarken; Ankaralı'nın nişanlısı Ayşe ise aşkı için büyük bir çılgınlığın eşiğindedir.

BİR ZAMANLAR KIBRIS SON BÖLÜM DİZİ TEKRARLARI NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölümü 15 Nisan 2021 Perşembe günü saat 20:00'de ekrana geldi...

TRT1'de son bölüm tekrarları farklı gün ve saatlerde yayınlanacak...

3. bölüm tekrarı 16 Nisan 2021 Cuma günü saat 00:15

3. bölüm tekrarı 17 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 13:30 ve saat 01:45

3. bölüm tekrarı 18 Nisan 2021 Pazar günü saat 14:05