Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm full izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk bölümüyle geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 2. bölümüyle ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin 2. bölümünde Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izleme linki ve 3. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölümü ile yeniden izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Tayanç Ayaydın'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Kıbrıs adasındaki çatışmaları ve Kıbrıs Sorunu'nun gelişimini konu ediniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR ZAMANLAR KIBRIS 2. BÖLÜM ÖZETİ

Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır.

Sampson'un özellikle İnci'yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa'yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.