Bir Zamanlar Hollywood'da başrol oyuncuları kimler, konusu nedir? Bir Zamanlar Hollywood'da izleyici karşısında!

2 Mayıs Pazartesi günü Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Hollywood'da filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği 2019 yapımı filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino gibi isimler yer alıyor.

Bir Zamanlar Hollywood'da (One Upon a Time in Hollywood) filmi 2 Mayıs Pazartesi akşamı Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie dünyaca ünlü aktörlerin paylaştığı film 1960'larda Los Anegeles'ta geçiyor. İşte Bir Zamanlar Hollywood'da konusu ve oyuncuları...

BİR ZAMANLAR HOLLYWOOD'DA KONUSU NEDİR?

Bir Zamanlar Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır.

Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir.

BİR ZAMANLAR HOLLYWOOD'DA OYUNCULARI

Leonardo DiCaprio

Brad Pitt

Margot Robbie

Kurt Russell

Timothy Olyphant

Dakota Fanning

Luke Perry

Margaret Qualley

Al Pacino