Bir Zamanlar Çukurova'da veda vakti! Başarılı oyuncu diziden ayrılıyor

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral gibi isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hünkar'ın Behice tarafından öldürülmüş olduğu gerçeğine bir adım yaklaşıldı. Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu'nun yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından diziden ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.

Oyuncuların değişmesiyle yeni hikayeleri ile yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral'ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fikret'in Demir'e olan düşmanlığının sonuçlarının neler doğuracağı merak konusu olurken, Ümit ile Demir arasındaki ilişkide dikkat çekiyor. Züleyha'ya olan büyük aşkı için dengeleri alt üst eden Demir'in Ümit'e karşı bir şeyler hissediyor olması ise izleyici tarafından eleştirilmeye başlandı. Yılmaz'ın ölümünün ardından Demir takıntılı aşkı Züleyha'yı bir kenara bıraktı.

Dengeleri değiştiren Ümit'in sakladığı sırrın ortaya çıkması merakla beklenirken, Behice'nin yaptığı son hamleden sonra Müjgan'ı zora sokarak Fekeli'yi karşılarına aldı. Fikret, Müjgan'a aşık olurken Behice'nin Hünkar sırrının ortaya çıkmasına çok yaklaşıldı.

Esra Dermancıoğlu'nun 85. bölümde diziye veda edeceği daha önceden ortaya çıkmıştı.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN