Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı? Murat Ünalmış açıkladı!

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 102 bölümdür Demir karakterine hayat veriyor. Atv'de ekrana gelen dizi perşembe akşamları reyting rekorları kırıyor. Bu akşam sezon finali ile sevenlerine kısa bir süre veda edecek olan dizide Demir öleceği bu sebeple Murat Ünalmış'ın diziye veda edeceği konuşuluyor. Peki, Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurava Atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde Hilal Altınbilek ev Murat Ünalmış'ın yer aldığı dizi perşembe günü reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 102 bölüdür dizide Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış'ın diziden ayrılacağı konuşuluyor. Bu sebeple vatandaşlar, Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

MURAT ÜNALMIŞ BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN AYRILACAK MI?

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Murat Ünalmış'ın sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'ya veda edeceği iddia edildi.

Dizinin başarılı oyuncusu Murat Ünalmış, "Evet her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Çok emek verip, çok şey öğrendiğim, uzun yorucu ve güzel bir serüvendi. Emektar setçi kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir'i Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981' Kayseri de doğdu. Çocukluğu Kayseri'de geçen ve aslen de Kayserili olan Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır.