Bir Zamanlar Çukurova Demir kimdir, nereli? Murat Ünalmış kaç yaşında, oynadığı diziler neler?

Bir Zamanlar Çukurova Demir kimdir, nereli sorusu araştırılıyor. Murat Ünalmış kaç yaşında, oynadığı diziler neler? ATV’nin yeni iddialı yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisi zengin oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. En son Deli Gönül dizisinde Kadir karakterine hayat veren Murat Ünalmış yeni dizinin kadrosunda yer alıyor. Demir, büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. Ama babasından kalan bu uçsuz bucaksız toprakları günü gelince miras bırakacağı bir evladı yok. Demir, Züleyha'ya görür görmez aşık olur. Aşk Çukurova'nın bu yakışıklı ve hırslı beyini değiştirebilecek mi? Demir Yaman aşkı ve toprakları için gözünü ne kadar karartacak? Bu rolün ardından vatandaşlar Ünalmış’ın hayatı ile ilgili bilgileri araştırıyorlar. 1981 yılında Kayseri'de dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Demir’in kim olduğu merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova Demir kimdir, nereli sorusu araştırılıyor. Murat Ünalmış’ın oynadığı diziler araştırılan konular arasında yer alıyor. ATV’nin yeni iddialı yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisi zengin oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. En son Deli Gönül dizisinde Kadir karakterine hayat veren Murat Ünalmış yeni dizinin kadrosunda yer alıyor. Demir, büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. Ama babasından kalan bu uçsuz bucaksız toprakları günü gelince miras bırakacağı bir evladı yok. Demir, Züleyha'ya görür görmez aşık olur. Aşk Çukurova'nın bu yakışıklı ve hırslı beyini değiştirebilecek mi? Demir Yaman aşkı ve toprakları için gözünü ne kadar karartacak? Bu rolün ardından vatandaşlar Ünalmış’ın hayatı ile ilgili bilgileri araştırıyorlar. 1981 yılında Kayseri'de dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DEMİR KİMDİR?

Demir Yaman (Murat Ünalmış)

Büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. Ama babasından kalan bu uçsuz bucaksız toprakları günü gelince miras bırakacağı bir evladı yok. Demir, Züleyha'ya görür görmez aşık olur. Aşk Çukurova'nın bu yakışıklı ve hırslı beyini değiştirebilecek mi? Demir Yaman aşkı ve toprakları için gözünü ne kadar karartacak?

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

1981 yılında Kayseri'de dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamıştır. Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir. Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür. TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynamıştır.

Rol Aldığı Yapımlar:

2013 - İnadına Yaşamak TV Dizisi

2012 - Babalar Ve Evlatlar TV Dizisi

2010 - 2012 - Yer Gök Aşk TV Dizisi

2010 - Newyork'ta Beş Minare Sinema Filmi

2010 - Lale Devri TV Dizisi

2009 - Kasaba (Haydar) TV Dizisi

2009 - Güneşi Gördüm (Mamo) Sinema Filmi

2009 - Gecenin Kanatları (Yusuf) Sinema Filmi

2008 - Rüzgâr (Poyraz) TV Dizisi

2007 - Sır Gibi (Mehmet) TV Dizisi

2005 - 2006 - Şöhret TV Dizisi

2005 - Üç Kadın TV Dizisi

2005 - Deli Duran (Şehzade Muhittin) TV Dizisi

2004 - Celal Oğlan (Celal Oğlan) TV Filmi

2003 - Sınırlı Aşk TV Dizisi

2003 - Kurşun Yarası (Seyit) TV Dizisi

2017- Deli Gönül (Kadir) TV Dizisi