Bir Zamanlar Çukurova 81. yeni fragmanı nefes kesti! İkinizi de yaşatmam sözleri damga vurdu

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dolu yepyeni bir bölüm izleyicisinin karşısına çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova 81. yeni fragman geldi. Bir Zamanlar Çukurova 81. bölümde neler olacak? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yeni fragmanda; Ümit Fikret'le karşılıklı kadeh tokuştururken, kapısını çalan Demir'i karşısında görünce çok şaşırır....

Bir Zamanlar Çukurova 81. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova'da yine heyecan dolu yepyeni bir bölüm izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölüm fragmanında; Müjgan bir yandan Fikret ile yakınlaşırken diğer taraftan oğlu Keremali'nin hakkı olduğunu düşündüğü parayla ilgili Züleyha'dan hesap soruyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 81. YENİ FRAGMAN GELDİ!

“İkinizi de yaşatmam!”

Yeni fragmanda; Ümit Fikret'le karşılıklı kadeh tokuştururken, kapısını çalan Demir'i karşısında görünce çok şaşırır. Müjgan bir yandan Fikret ile yakınlaşırken diğer taraftan oğlu Keremali'nin hakkı olduğunu düşündüğü parayla ilgili Züleyha'dan hesap soruyor.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da yepyeni bir dönem başlamıştır. Hünkar'ın ve hemen ardından Yılmaz'ın kayıpları hem hüznü kalıcı kılmış, hem de onların anılarına tüm eski defterler ortadan kaldırılmıştır! Çukurova'da bambaşka eski defterler ortaya çıkana dek, Yaman ve Fekeli konaklarında, hüzünlü ama huzurlu bir dönem başlamıştır.

Züleyha ve Demir, evlatları için aynı evde yaşayan iki arkadaşa dönüşür. Bu durum, Sevda için garip ve imkânsızdır ama iki taraf da durumlarından hoşnuttur. Züleyha, hayatının akışını değiştiren Hünkar'ın mirasını devralır.