Bir Zamanlar Çukurova fragmanı çok heyecanlı

Bir Zamanlar Çukurova 2. Yeni bölüm fragmanı ilk 1. Bölümün izleyici karşısına çıkmasının ardından yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova fragmanı izleyicinin nefesini kesti. Bir Zamanlar Çukurova, 20+ABC1'de 6,53 izlenme oranı ve 18,62 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Bir Zamanlar Çukurova fragmanı izleyicinin nefesini kesti. Bir Zamanlar Çukurova, 20+ABC1'de 6,53 izlenme oranı ve 18,62 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstleniyor.İlk bölümüyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizide her şeyi başlatan, Züleyha'nın, işe girdikleri çiftlikte söylediği yalan oldu! 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

"Bu kalp senden başkasına kapalı Yılmaz! Padişah gelse bile açamaz!"

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.