Bir yardım kurumu olan 'Charities Aid Foundation'ın 2021'de 'Dünya Bağışçılık Endeksi'ne göre, en hayırsever üç ülke sırasıyla hangileridir?

“Bir yardım kurumu olan ''Charities Aid Foundation''ın 2021'de ''Dünya Bağışçılık Endeksi''ne göre, en hayırsever üç ülke sırasıyla hangileridir?” sorusu, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu. Sunuculuğunu başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği, Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı merak konusu oldu. İşte 14 Ağustos 2021 tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan soru ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacıya "Bir yardım kurumu olan "Charities Aid Foundation"ın 2021'de "Dünya Bağışçılık Endeksi"ne göre, en hayırsever üç ülke sırasıyla hangileridir?" sorusu yöneltildi. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 14 Ağustos tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

SORU: Bir yardım kurumu olan "Charities Aid Foundation"ın 2021'de "Dünya Bağışçılık Endeksi"ne göre, en hayırsever üç ülke sırasıyla hangileridir?

A) ABD, Birleşik Krallık, Kanada

B) Endonezya, Kenya, Nijerya

C) İsveç, Norveç, Danimarka

D) Almanya, Fransa, Çin

CEVAP: B