Bir isim daha Teşkilat'a veda ediyor! Ölümün ayak sesleri duyulacak!

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinde sezon finali öncesi peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Teşkilat dizisinde son dönemde pek çok ayrılık yaşandı. Son olarak kulislerde konuşulan iddialara göre, Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya da diziye veda edecek.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta son döneme bakıldığında sağlam rollerde yer alan başrol oyuncularının vedasıyla gündeme geldi. Yakın zamanda yaşanan ayrılıkların ardından veda edecek bir isim daha belli oldu. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın vedalarının ardından diziye bomba bir ismin daha veda edeceği iddia edildi. Hulki karakteriyle isminden söz ettiren Nihat Altınkaya'nın sezon finali öncesi diziden ayrılacağı konuşuluyor.

BİR VEDA DAHA!

Son olarak Hulki karakteriyle isminden söz ettiren Nihat Altınkaya'nın sezon finali öncesi diziden ayrılacağı konuşulmaya başlandı.

2 İSİM VEDA ETMİŞTİ

Son bölümlerde Ezgi Eyüboğlu ve Hakkı Dayı rolüne hayat veren Tuncer Salman diziden ayrıldı.

"ÖLÜM OLDU YAĞDI"

Yaşanan bu vedalardan sonra Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteriyle ilgili sosyal medyada "Ölüm oldu yağdı" yorumları sıkça yapılmaya başlandı.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979'da Karabük'te doğmuştur. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki sene profesyonel voleybol oynamıştır. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmış, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış, Fenerbahçe Boks Kulübünde yer almıştır.

Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul'da yaşamaktadır. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Teşkilat Ceren öldü mü? Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüpoğlu diziden ayrıldı mı?

Teker teker dökülüyorlar... Teşkilat dizisinde o oyuncuda ayrılıyor!