Bıçaklar Çekildi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Knives Out izleyici karşısında!

21 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelen Bıçaklar Çekildi filmi oyuncuları ve konusu ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Daniel Craig, Chris Evans ve Ana de Armas gibi isimlerin yer aldığı Knvies Out fimi 2019 yılında vizyona girdi. Bir cinayetin ardındaki sır perdesinin çözülmeye çalışıldığı film izleyicilerine soluksuz bir deneyim yaşatıyor.

Başrollerini Daniel Craig, Chris Evans ve Ana de Armas'ın paylaştığı Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filmi 21 Ocak Cumartesi günü izleyiciyle buluşuyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini Rian Johnson'un üstlendiği film gizemli yapısı ve dedektiflik öğeleriyle izleyicilere sürükleyici bir macera yaşatmayı başarıyor. Peki, Bıçaklar Çekildi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ FİLMİ KONUSU

Harlan Trombey 85. Yaş gününde evinde ölü olarak bulunur. Dedektif Benoit Blanc bu olayı araştırmaya başlar. Blanc aileden araştırmaya başlar ama ailenin çok da bir işe yaramayacağını düşünmesi sebebiyle, olayların daha derinine inmesi gerektiğini anlar.

Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ FİLMİ OYUNCULARI

Daniel Craig

Chris Evans

Ana de Armas

Jamie Lee Curtis

Michael Shannon

Don Johnson

Toni Collette

Lakeith Stanfield

Katherine Langford

Jaeden Martell

Christopher Plummer