Beyaz Show'a kimler katılıyor?

Kanal D'nin en uzun soluklu talk-show programı olan ve sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Tüm detay ve gelişmeler haberimizde...

Kanal D'nin en sevilen programı Beyaz Show'da yine bu hafta sürpriz dolu anlar yaşanacak. İzleyicilerini gülüp kırmaktan geçiren Beyaz Show'un bu haftaki konukları; şarkıları dillerden düşmeyen Gülben Ergen, Çilek Kokusu dizisi oyuncusu Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz ve Demet Özdemir olacak. Beyaz Show 6 Kasım Cuma akşamı saat 23:15'te ekrana gelecek.

BEYAZ SHOW FRAGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen 25 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul Kadıköy'de dünya'ya gelmiştir. Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. 2002 yılında Sade ve Sadece albümünün çıkış şarkısı "Abayı Yaktım" ile müzikte büyük bir çıkış yakalamış ve Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Yılın Bestesi" ödülünü almıştır. 2004 yılında, Uçacaksın albümü ile büyük bir başarı yakalamış, yıla damgasını vurmuştur. Albüm 600.000 satış rakamıyla MÜ-YAP'tan diamond ödülü almıştır. Daha sonraki çıkardığı albümlerin hepsinde de MÜ-YAP'tan ödül almayı başarmıştır. 2009 yılında söz ve müziği de kendisine ait olan Oğuzhan Koç'la düet yaptığı "Giden Günlerim Oldu" şarkısı ile Resmi Türkiye listesinde yılın en uzun süre zirvede yer alan kadın sanatçısı olmuştur. Ergen, 2000'li yıllarda albümleri en çok satan 3 kadın sanatçıdan biridir. 2015 yılında yine Oğuzhan Koç'la birlikte seslendirdiği "Aşkla Aynı Değil" isimli single çıkarmıştır.Toplam albüm satışı 2 milyonun üzerindedir.

Yusuf Çim kimdir?

Yusuf Çim 26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te doğdu. Üç kardeşlerin en küçük çocuğu olan Çim 1.88 boyunda. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde okuyan oyuncu liseyi ise Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi bölümünde okumuştur. İlk olarak 2011 yılında "Best Model of Turkey First Runner Up" seçilen oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Best Model of Turkey First Runner Up seçildikten sonra modellik yapan Çim aynı zamanda 2013 yılının Ağustos ayında "Olsun Bi Kere" albüm çalışması yaptı. Birçok defile de yer alan Yusuf Çim Fashion Week, Forever Young, Günsel Ülkü gibi ünlü tasarımcıların defilelerinde yer aldı, ayrıca Ralph Lauren, Damat, Kiğili, Tween, Hatemoğlu, Polo, Marks&Spencer, Mango gibi tanınmış markaların hem yüzü oldu hem de defilelerinde yer aldı. 2011 yılında ise Demet Akalın'ın "Aşk" şarkısının klibinde yer aldı. Fotomodellik kariyerine reklam yüzü olarak da devam eden oyuncu İpragaz, Media Markt, Blast, Eti, Castrol, Avea gibi markalarla da çalıştı. İlk dizi oyunculuğunu Show Tv'de yayınlanan "Ezra" dizisinde yapan oyuncu burada "Mustafa" karakterini canlandırıyordu, Yusuf Çim şimdilerde ise yaz dizilerinden biri olarak başlayan Çilek Kokusu dizisinde Demet Özdemir ile başrolü paylaşıyor. Oyuncu dizide Burak karakterine hayat veriyor.

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

Ekin Mert Daymaz, 1990 Hollanda doğumlu oyuncu ve mankendir. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Ekin Mert Daymaz ayrıca Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. oldu. Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış, sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan oyuncu, Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor.

Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert’ten ders alan Ekin Mert Daymaz,  “Not Defteri” dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit‘i beğenen Ekin Mert Daymaz, şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir 1992 yılında Kocaeli’nde doğmuştur. Daha sonra İstanbul’da yaşamayan başlayan Özdemir, Efes Kızlarında dans etmiştir. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın çekmiş olduğu Ateş isimli şarkısının klipinde dansçı kız olarak yer almıştır. Reklamlarda da rol almaya başlayan başarılı oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk kez ekran karşısına geçmiştir. Daha sonra rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncu, İlk sinema deneyimini ile Oğuz Çelik’in yönettiği “Tut Sözünü” filmi ile yapmıştır. Şimdiler de Star TV yaz sezonunda yayınlanan gençlik dizisi Çilek Kokusu dizisinde başrolü oynamaktadır.