Benim Hayatım 1. yeni bölüm fragmanı yayına girdi! Benim Hayatım oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Benim Hayatım 1. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakacak olan ekranların yeni dizisi Benim Hayatım 1. bölümü ile şimdiden büyük ilgi gördü. İşte Benim Hayatım dizisi yayın tarihi, konusu ve ilk bölüm fragman detayları...

Benim Hayatım dizisinin merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Benim Hayatım bu sezon çok konuşulacak diziler arasında yerini alması bekleniyor. Star Tv ekranların iddalı dizisi Benim Hayatım yayına giren fragman ile birlikte oyuncu kadrosu ve hikayesi şimdiden büyük ilgi gördü. İşte dizinin fragman görüntüleri, oyuncu kadrosu, hikayesi ve yayın tarihi

Yapımcılığını BVB Yapım'ın (Bahadır Özdener) üstlendiği "Benim Hayatım"ın ilk bölümü ile 31 Ekim Pazar akşamı Star Tv'de.

BENİM HAYATIM 1. BÖLÜM FRAGMANI


BENİM HAYATIM KONUSU NE?

Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

BENİM HAYATIM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme alıyor. "Benim Hayatım"ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.