Benim Adım Melek yeni sezonda devam edecek mi? Benim Adım Melek dizisi final mi yapacak?

Benim Adım Melek dizisi final kararı verebileceği izlenimi ile seyircilerini de endişelendirdi. Farklı hikayesi ile uzun süredir TRT1 ekranlarında izlenen Benim Adım Melek dizisi yeni oyuncularla düşen reytingler toparlanma eğilimi göstermişti. Ancak yine de oranlar bir hayli düşük seyrediyor. Söz konusu durum sosyal medyada büyük ses getirdi. Peki, Benim Adım Melek dizisi ne zaman final yapacak?

TRT 1 ekranlarında her çarşamba akşamı yayınlanan Benim Adım Melek dizisi geçtiğimiz haftalardaki son bölümlerde seyircisine finale doğru gidiyor izlenimi uyandırdı. Dizi severler bu izlenimlerini sosyal medyada dile getirirken "Benim Adım Melek dizisi final mi yapacak? Yeni sezonda yayına devam edecek mi?" sorularına yanıt arayanlar için son gelişmeleri bu haberimizde derledik.

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor.

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Geçtiğimiz günlerde ekranlara 48. bölümü gelen Benim Adım Melek dizisinde yaşanılanlar 2. sezonunda olan dizinin finale girip girmeyeceğine dair soruları akıllara getirdi. Sosyal medyada yayılan iddialara göre dizinin reytingleri düştüğü için final yapabileceği yönündeyken dizinin yönetmeni olan Cem Akyoldaş bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Senaryosunu Berfu Ergenekon ve Nilüfer Özçelik'in ele aldığı dizi hakkında Akyoldaş, diziye başlamadan önce en az üç sezon olarak bir plan çizildiğini ve dizinin reytinglerinin gayet iyi bir seviyede olduğunu belirtti.

Akyoldaş'ın yaptığı açıklamaya göre Benim Adım Melek dizisi final yapmayarak yeni sezonda üçüncü sezonu ile izleyicileri ile buluşmaya devam edecek.

BENİM ADIM MELEK KONUSU

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek'in hayattaki en kıymetlileri: çocukları...

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne'nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.