Benden Ne Olur konusu ne, oyuncuları kimler? Benden Ne Olur yılbaşı akşamı Tv'de ilk kez Fox Tv'de!

2021 yapım yılı olan Benden Ne Olur filmi yılbaşı akşamı Tv'de ilk kez yayımlanacak. Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli kitabından uyarlanan film 2021'de vizyona girdi. Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı film ile ilgili aramalar hız kazandı. Benden Ne Olur konusu ne, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün üstlendiği "Benden Ne Olur?" filmi, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşacak. Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli kitabından uyarlanan romantik komedi filmi Tv'de ilk kez ekrana gelecek. Filmi ilk kez izleyecekler "Benden Ne Olur konusu ne, oyuncuları kimler?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

BENDEN NE OLUR KONUSU NE?

Sertab Bal, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, çevresinin kendisinden beklediği düzenli hayatı bir türlü olduramayan, kimlik arayışında olan bir kadındır.

Onun hayatı, bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın evini yakmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının söylediği "Senden hiçbir şey olmaz" sözlerinin üzerine, "Benden ne olur herkese göstereceğim" diye kendisine söz verir.

Yaşadığı kırılma sonrası hayatını düzene sokmak için harereke geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner ile ilişkisi planlarının alt üst olmasına neden olur...

BENDEN NE OLUR OYUNCULARI

Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Cem Belevi, Ayşenur Yazıcı ve Vahdet Çakar.

YAPIM YILI: 2021

TÜR: KOMEDİ

YÖNETMEN: MURAT ŞENÖY