Atv Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm kesintisiz izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm full izle!

Atv'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümüyle reyting listesinde zirveye yerleşmeyi başardı. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile oldukça dikkat çekti. Dizinin ikinci bölümü ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. İşte yeni dizinin yeni bölümüne dair tüm detaylar...

Atv'nin yeni sezona iddialı giriş yapan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümüyle reyting listesinde zirvedeki yerini aldı. Büyük yankı uyandıran yeni dizinin ikinci bölümü ise heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde; kızını kaçıranların elinden kurtarırken oldukça kanlı bir geceye imzasını atan Cezayir, daha ilk günden gözaltına alınır. Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM FULL İZLE!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızını kaçıranların elinden kurtarırken oldukça kanlı bir geceye imzasını atan Cezayir, daha ilk günden gözaltına alınır.

Dönüşü, "Teşkilat"ta da bomba etkisi yaratan adamımız, eski dostu, teşkilatın başı olan Atakan tarafından emniyetten aldırılır.

Tüm bunlar olurken Cezayir'in bir anda ortadan kaybolmasına anlam veremeyen Özbekistan'daki eşi Firuze oturup bekleyecek bir kadın değildir. Çalışanlarını sorgulayarak Cezayir'in İstanbul'a gittiğini öğrenir ve hızlıca toparlanıp İstanbul'a gelir.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bu akşam yeni bölümü ile Atv'de 20.00'de izleyicisinin karşısında olacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır.

Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 17'nci sezon tarihi belli mi?