Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv'nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. İlk bölümü izleyen seyirciler yeni bölümün fragmanı ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?


Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizi ilk bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında yayınlanıyor. Diziyi izleyenler bir sonraki bölümün fragmanı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

15 yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk (Oktay Kaynarca), kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır.

Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor.

Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın oluşturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.