Bayi Toplantısı konusu nedir, oyuncuları kim? Bayi Toplantısı nerede çekildi?

Bedran Güzel'in yönettiği, İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı, Türk komedi filmi Bayi Toplantısı bu akşam Star Tv ekranlarında izleyici ile bir kez daha buluşuyor. Filmi daha önce izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler arama yapmaya başladı. Peki, Bayi Toplantısı konusu nedir, oyuncuları kim? Bayi Toplantısı nerede çekildi?

Bayi Toplantısı konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği Bayi Toplantısı, 21 Şubat 2020'de vizyona girdi. Bedran Güzel'in yönettiği, İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı film bu akşam Star Tv'de yayınlanacak. Filmin başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol yer alıyor.

BAYİ TOPLANTISI KONUSU NEDİR?

Bayi toplantısı için Anadolu'dan İstanbul'a gelen Namık, Adem ve Sadık hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir planın içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

BAYİ TOPLANTISI NEREDE ÇEKİLDİ?

115 dakika süren Bayi Toplantısı filmi İstanbul ve Konya'da çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da yapılırken, çekim setlerinin bir kısmı ise Konya'da kuruldu.

Bayi Toplantısı filmi çekildiği otel İstanbul'dadır. Yurdaeroğlu Resort adıyla filmde yer alan otelin gerçek ismi bu değildir. Otelin adı senaryo gereği Yurdaeroğlu Resort olarak değiştirilmiştir.

BAYİ TOPLANTISI OYUNCU KADROSU

İbrahim Büyükak - Namık

Onur Buldu - Sadık

Doğu Demirkol - Adem

Büşra Pekin - Övgü

Safa Sarı - Demircan

Deniz Hamzaoğlu

Çağla Demir

Rıza Akın

Hakan Salınmış

Sacide Taşaner

Zeyno Eracar

Müfit Kayacan

Tuğçe Karabayır

Gamze Karaduman