Bayi Toplantısı filmi nerede, hangi otelde çekildi? Bayi Toplantısı oyuncuları kim, konusu nedir, ne zaman çekildi?

Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusu bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olması nedeniyle gündemde. Bayi Toplantısı filmin oyuncu kadrosu, konusu ve çekildiği yer merak konusu oldu. Türk komedi filminin konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken Bayi Toplantısı filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte filmin oyuncuları ve konusu...

Bayi Toplantısı filmi Star Tv ekranlarında yayına girmesiyle gündeme geldi. İnternet aramalarında filmi ilk kez izleyenler tarafından yayın tarihi, konusu, oyuncuları ve çekildiği yer araştırılmaya başlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bayi Toplantısı filmi nerede, hangi otelde çekildi, oyuncuları kim, konusu nedir, ne zaman çekildi? merak edilen tüm detayları bu haberimizde derledik.

Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu, senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı ve BKM film tarafından çekilen filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol ile Büşra Pekin paylaşıyor.

Komedi türünde çekilen filmde, Anadolu'dan İstanbul'a gelen 3 beyaz eşya satıcısının, 3 günde hayatı ne kadar karışabilir? Sorusunun yanıtı ekranlara yansıyor.

Küçük esnafların büyük hikayesi sloganı ile sinemaseverlerin beğenisine sunulan film, Namık, Adem ve Sadık'ın hayatına mercek tutuyor.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

TV ekranlarında izleyicileri kahkahaya boğacak olan Bayi Toplantısı filmi 2019 yılının son aylarında ve 2020 yılının ilk aylarında çekildi. Film 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girdi ve sinemalarda seyirci ile buluştu.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

115 dakika süren Bayi Toplantısı filmi İstanbul ve Konya'da çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da yapılırken, çekim setlerinin bir kısmı ise Konya'da kuruldu.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ ÇEKİLDİĞİ OTEL NEREDE?

Bayi Toplantısı filmi çekildiği otel İstanbul'dadır. Yurdaeroğlu Resort adıyla filmde yer alan otelin gerçek ismi bu değildir. Otelin adı senaryo gereği Yurdaeroğlu Resort olarak değiştirilmiştir.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİNDEKİ ŞARKICI KİM? İŞTE ŞARKI SÖYLEYEN KADIN

Bayi Toplantısı filmindeki şarkıcı sanatçı Simge Sağın'dır. Bayi Toplantısı filminde şarkı söyleyen kadın aramasının cevabı ortaya çıktı. Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Simge Sağın, filmin bir bölümünde yer almış ve şarkı söylemiştir.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ OYUNCU KADROSU

İbrahim Büyükak - Namık

Onur Buldu - Sadık

Doğu Demirkol - Adem

Büşra Pekin - Övgü

Safa Sarı - Demircan

Deniz Hamzaoğlu

Çağla Demir

Bayi Toplantısı filminin oyuncuları arasında ayrıca; Rıza Akın, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Zeyno Eracar, Müfit Kayacan, Tuğçe Karabayır ve Gamze Karaduman isimleri rol alıyor.