Başrol oyuncusu açıkladı... Çukur'un final tarihi değişti!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Damla Sönmez gibi isimlerin rol aldığı Show TV ekranlarını kasıp kavuran Çukur dizisi bu sezon yayın hayatını noktalamaya hazırlanıyor. Amca Cumali Koçovalı'nın kadroya dahil olmasının ardından heyecanın giderek arttığı Çukur'da Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, dizinin final tarihiyle ilgili beklenmedik bir açıklamada bulundu. Final tarihinin değiştiğini söyleyen Kocaoğlu, Çukur'un mayıs ayının sonunda ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Show TV'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Damla Sönmez'in rol aldığı Çukur dizisiyle ilgili yeni bir gelime yaşandı.

Büyük bir hayran kitlesi olan Çukur dizisinin mayıs başında final yapacağı konuşulurken Aliço karakteri ile beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu bombayı patlattı.

Zaman atlaması yaşanan dizide Yamaç Koçovalı Çukur'a dönerken mahalle bıraktığı gibi değildir ve amca Cumali Koçovalı ile büyük bir savaşın içine girer. Yaşanan değişim ile izleyenler daha da heyecanlanırken Rıza Kocaoğlu, verdiği bir röportajda mayıs ayının başında final yapacağını açıklamıştı.

TV100'ün haberine göre; Dizinin daha önce Mayıs ayı başında final yapacağı açıklanmıştı ancak seyirciden gelen yoğun isteğin ardından karar bir anda değiştirildi. Kocaoğlu daha önce mayıs ayının başı olarak verdiği tarihi bu kez de yine mayıs ayının sonu olarak güncelledi.