Başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'dan sağlam ters köşe! Başrol oyuncusu açıkladı

Bir dönemin en çok sevilen yapımı olan Kurtlar Vadisi dizisi hala dijital platformlarda en çok izlenen yapımlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin hayranları 2-3 senedir Kaos serisinin başlamasını bekliyor ve dönem dönem medyada dizinin başlayacağına dair haberler yapılıyordu. Ancak Pana Film'den konuya dair bir türlü açıklama gelmiyordu. Son olarak Güllü Erhan karakteriyle nam salan Erhan Ufak dizinin ne zaman başlayacağı konusunda kendine yöneltilen soruya yanıt verdi.

Başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'dan sağlam ters köşe! Başrol oyuncusu açıkladı. Şüphesiz ki son dönemin en çok izlenen yapımlarından birisi olma dizisi olma unvanına sahip Kurtlar Vadisi'nin Kaos isimli yeni serisinin ne zaman başlayacağı sıkı takipçilerinin aklında yer ediniyor. Dizide Güllü Erhan karakteriyle sevilen "Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt verdi.

DÖNEM DÖNEM GÜNDEME GELİYOR

Seyirciler bir süredir Kaos serisinin başlamasını bekliyor ve dönem dönem medyada dizinin başlayacağına dair haberler yapılıyor. Ancak Pana Film'den konuya dair bir türlü açıklama gelmiyor.

ERHAN UFAK'TAN AÇIKLAMA

Son olarak Güllü Erhan karakteriyle nam salan Erhan Ufak dizinin ne zaman başlayacağı konusunda kendine yöneltilen soruya yanıt verdi.

Dizideki başlama hikayesine değinen Ufak "Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. 'Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.' dediler. Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim." dedi.

KURTLAR VADİSİ TEKRAR BAŞLAYACAK MI?

Ufak "Bir dönem 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlama olasılığı vardı. O yüzden başka projede yer almadım. Oyunculuğu bırakmış değilim. 'Güllü Erhan' gibi iz bırakabileceğim bir rol teklifi gelirse düşünürüm." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağına dair haberlerin gündeme gelmesi hakkında da konuşan Ufak, "İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir." ifadelerini kullandı.

13 yıl boyunca ekranları kasıp kavurmuştu! Kurtlar Vadisi'nin bu fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu aratmayacak yeni dizi geliyor! Hayranları sevinçten dört köşe olacak