Hata geliyorum diyor! Çok Güzel Hareketler 2 için tehlike çanları çalmaya başladı

Yılmaz Erdoğan moderatörlüğüyle başlayan ve ilk sezonu ile herkesin evine konuk olan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ikinci sezonu ile devam ediyor. Mutfaktan çıkan skeçleri ve başarılı oyuncuları ile izleyicileri güldüren program uzun bir sürenin ardında yepyeni oyuncuları ile Kanal D ekranlarına geri döndü. Ancak, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den tatsız bir haber geldi. Pazar günlerinin eğlencesi olan programın günü değişecek.

BKM Mutfak'ın ikinci kuşağı olan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' Pazar günlerinin eğlencesi olmaya devam ediyor. Ancak programın sevenlerine kötü bir haberimiz var. Programın günü değişecek. Yılmaz Erdoğan'ın moderatörlük görevini Eser Yenenler'e verdiği program için bu karar oldukça tehlikeli.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre yeni bir program hazırlığı içindeki Kanal D, pazar akşamlarını düşünüyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un titizlikle hazırladıkların müzik programının 21 Şubat Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacağı konuşuluyor.

Eğer bu program yayınlanır ise 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin günü değişmek zorunda kalacak. Yayınlandığı gün iyi reytingler alan program için bu kötü bir karar. Çünkü sevilen her program gün değiştirdiğinde bir sıkıntı yaşanıyor. Zira izleyicilerin alışkanlıklarını bozmaları çok zor oluyor ve Çok Güzel Hareketler 2 için de bu gün değişikliği ihtimali bir tehlike olarak değerlendiriliyor.