Baş Belası dizisi konusu nedir? Baş Belası oyuncu kadrosunda kimler var?

Yaz aylarında Atv ekranlarında yepyeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Baş Belası dizisi için geri sayım başladı. Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği dizinin yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu üstlenirken, yapımını ARC Film yapacak.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu'nun, yapımını ARC Film'in yaptığı Baş Belası dizisi için geri sayım başladı. Baş Belası dizisi konusu nedir? Baş Belası oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı dizide, eğlenceli ve heyecan yüklü hikayesi ile yaz ekranının fenomen dizisi olmaya hazırlanıyor...


BAŞ BELASI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Baş Belası, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek'in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara'yla sık sık karşı karşıya getirecek. Baş Belası birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

BAŞ BELASI OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği dizide başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'e deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk'un eşlik ediyor.