Barbaroslar dizisi hangi gün, saat kaçta? Barbaroslar ne zaman başlayacak?

Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu ile beraber karakterleri de ortaya çıktı. Doğan Ümit Karaca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi TRT 1'de izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, Barbaroslar ne zaman başlayacak? Barbaroslar dizisi hangi gün, saat kaçta? Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan'ın yer aldığı diziye dair tüm merak edilenler...

Barbaroslar dizisinin ne zaman başlayacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor. TRT 1'de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın dizinin oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Caner Topçu, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu bulunuyor. Barbaroslar ne zaman başlayacak? Barbaroslar dizisi hangi gün, saat kaçta?

BARBAROSLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Barbaroslar dizisi 16 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de TRT 1'de yayınlanacak.

BARBAROSLAR HAKKINDA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROSLAR KONUSU NEDİR?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Caner Topçu, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

Barbaroslar oyuncuları kimler? TRT 1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı konusu nedir? İşte dizinin oyuncu kadrosu!